Behandelingen en arrangementen

Om jou helemaal te laten ontspannen bieden we bij maSan verschillende massages aan in de vorm van behandelingen en arrangementen. Bekijk hieronder het aanbod van de verschillende massages.  Verder kun je bij maSan terecht voor diverse arrangementen, waarbij je alles even “de boel de boel laat” en kiest voor een uitgebreid verwenmoment voor jezelf.

Behandelingen

Zwangerschapsmassage

Tijdens deze tactiel stimulering massage krijgt je hele lichaam volop aandacht, van top tot teen. De behandeling bestaat uit een vast patroon van zachte en bewuste aanrakingen. Het is een rustmoment voor jou. Je staat letterlijk even stil…

Lees meer
Ontspanningsmassage

Deze massage bestaat uit een vast patroon van zachte bewuste aanrakingen door strijkbewegingen, druk en vasthouden van het lichaam. Dit geeft pure ontspanning. Naast een ontspannen gevoel kan deze behandeling nog veel meer voor je betekenen…

Lees meer
Kruidenstempelmassage

De Kruidenstempelmassage is een massage waar gebruik wordt gemaakt van geurige, kruidenstempels die verwarmd worden door middel van stoom of olie. De technieken worden voornamelijk toegepast op de achterkant van je lichaam.

Lees meer
Aroma Touch Massage

De Aroma Touch Massage is massage met zachte, ritmische aanrakingen waarbij 8 etherische oliën in een vaste volgorde worden toegepast. Deze massage wordt gegeven op de rug, in de nek, op het hoofd en op de voeten.

Lees meer
Vlinder Massage

Door herhalingen van eenvoudige, lichte bewegingen over de zenuwbanen op de rug, in de vorm van een vlinder, worden organen, spieren en zenuwen gestimuleerd. Hierbij ontstaat een diepe ontspanning.

Lees meer
Hand verwen moment

Deze behandeling van de handen is een zeer laagdrempelige en toegankelijke manier om iemand heerlijk te laten ontspannen. De behandeling bestaat uit een scrub, handbadje, massage en een verzorgende crème.

Lees meer
Voet verwen moment

Je voeten dragen jou de hele dag en krijgen daarmee best wat te verduren. Hoe fijn is het dan om ze te vertroetelen met een scrub, voetbad, massage en een heerlijke verzorgende crème.

Lees meer
Workshop Baby Massage in de Kraamperiode

Met deze workshop leer je tijdens je zwangerschap massagetechnieken die je direct kunt toepassen op je pasgeboren zoon of dochter. Het stimuleert en intensiveert de hechting.

Lees meer
Workshop Baby Massage

Baby Massage is voor zowel de baby alsook voor jezelf een ontspannende manier van aandacht hebben voor elkaar. De massage kun je op je eigen baby vanaf 6 weken toepassen.

Lees meer
Workshop Baby Massage voor Diverse Kwaaltjes en Medische Probleempjes

Deze technieken ondersteunen jou als ouder en je baby bij diverse babykwaaltjes en leren je hoe om te gaan tijdens de massage met verschillende medische probleempjes.

Lees meer
Workshop Slaap Lekker Baby Massage

Deze verschillende massagetechnieken kun je toepassen op je baby, waardoor jouw kindje beter, langer en rustiger slaapt. De Slaap Lekker Massage geeft zowel de ouders als hun baby’s rust!

Lees meer
Technieken Rebozo Massage

Massagetechnieken met een speciale Rebozo-doek. Deze worden tijdens de zwangerschap aangeleerd zodat de partner een steentje kan bijdragen vóór en tijdens de bevalling. (Alleen i.c.m. één van de arrangementen.)

Lees meer