Reviews MaSan Studio

Lees hier meer over ervaringen van onze bezoekers over behandelingen en arrangementen aangeboden door MaSan studio.

Nicky

Tijdens mijn zwangerschap mezelf heerlijk verwend door een aantal massages van Sandra. Hele lieve, fijne vrouw. Mooie studio met een tafel die geschikt is voor zwangere zodat je toch lekker op je buik kan liggen. Heel tevreden zeker een aanrader!!!

Marloes

Nog nooit zo’n fijne massage gehad als bij MaSan. Fijne plek, goede temperatuur, geur, licht, fijne dekens en goede massagebank. Voor mijn gevoel meer opgeladen in dit uur, dan door een week nachtrust. Tot over een paar weken weer Sandra!

Lisan

Heerlijke zwangerschapsmassages gehad en na de geboorte van onze kleine een fijne ontspanningsmassage. Sandra heeft een mooie, sfeervolle praktijk en een fijne tafel waar je als zwangere op je buik kunt liggen door de stukken die eruit gehaald kunnen worden. Ik ervaar Sandra als ontspannen en geïnteresseerd. Ze neemt goed de tijd. Hele, fijne zachte manier van masseren en geen vinger- en teenkootje wordt overgeslagen. Zeker een aanrader!

Mignon Hems

Wat werd ik fijn ontvangen en voelde me meteen op mijn gemak. Ze maakt echt tijd voor je en je voelt en ziet dat ze ervaring en passie voor het vak heeft. Erg prettig afgesloten door nog na te kletsen, waardoor ik helemaal zen weer naar huis ging.

Merel van Putten

Heerlijke massage. Ze laat je thuis voelen en ontspannen.

Karin van der Zalm

Heerlijk ontspanningsmassage mogen ontvangen van Sandra…..warmte en liefde en energiebanen stromen door….dank hiervoor.

Miranda

Heerlijke ontspanningsmassage. Je voelt je daar thuis en ontspannen. Ze is een prettig persoon, neemt de tijd voor je, heeft een mooie prachtige warme ruimte, fijne sfeer en heerlijke geuren. Fijne zachte massage die een goede werking op je lichaam hebben. Kortom echt genieten en zeker voor iedereen een aanrader!

Groetjes, Miranda

Behandelingen