Voor wie

Voor iedereen een passende massage

Ik bied verschillende soorten massages aan. Door op een massagevorm te klikken, kun je zien welke bij jou past. Voornamelijk kun je bij mij terecht voor “de zachte massage”. De Kracht Van Zacht! Omdat ik het belangrijk vind dat je vooraf weet wat je kunt verwachten, leg ik duidelijk uit wat iedere behandeling inhoudt.

De Kracht Van Zacht

Omdat ik de zachte methodes van het masseren hanteer, zijn mijn behandelingen zeer geschikt voor baby’s, kinderen, zwangere vrouwen en zeker ook voor ouderen. Dit maakt het uniek, zeker in deze bizarre tijden waar aanraking voor veel mensen niet vanzelfsprekend is. Persoonlijke aandacht vind ik erg belangrijk. Ik vertel duidelijk wat ik ga doen en als je je daar niet prettig bij voelt, geef dat dan zeker aan.

Speciale aandacht is er voor de zwangere dames tijdens de behandelingen. Ik heb namelijk een unieke “Mama-tafel”. In de massagetafel zitten uitsparingen voor de buik en borsten, zodat ook deze dames heerlijk ontspannen op hun buik kunnen liggen en volop kunnen genieten van de massage.

Kortom, gun jij jezelf of iemand anders een heerlijk ontspannen momentje waardoor de stress van het dagelijkse leven even aan de kant wordt gezet, neem dan gerust contact met mij op. We kijken dan samen of ik iets voor je kan betekenen. Je hoeft geen specifieke klachten te hebben om een ontspannen behandeling te ontvangen en om er profijt van te hebben.

Naast massage-behandelingen kun je bij mij ook terecht voor diverse producten die hiermee te maken hebben, zoals oliën, roomsprays, roll-on’s etc. Wil je iemand anders verrassen met bijvoorbeeld een massage-behandeling of een leuk cadeau, dan heb ik ook cadeaubonnen te koop. Uiteraard pak ik het leuk voor je in!

Behandelingen